Stichting Steun RKC heeft zich in het verleden ingezet om RKC WAALWIJK in leven te houden. In de eerste jaren van zijn bestaan heeft de stichting bijna € 100.000,- ingezameld en hiermee flink bijgedragen aan het in leven houden van de club. Gelukkig is de financiële situatie van de club nu zodanig dat Steun RKC zich kan richten op een andere vorm van het steunen van RKC. In deze nieuwe rol wil Steun http://writemypaperz.com/ RKC zich inzetten om de sfeer in en rond het stadion te verbeteren.

Voor allen door allen.

In november hebben vertegenwoordigers van RKC WAALWIJK, Steun RKC, Supportersvereniging RKC WAALWIJK en de OSW de koppen bij elkaar gestoken en gebrainstormd over beleving rondom en tijdens wedstrijden.  Er zijn veel ideeën op tafel gekomen en gezamenlijk is besloten de handen ineen te slaan en er alles aan te doen om de club RKC WAALWIJK meer beleving te geven in de Langstraat en omgeving. Ook thehomeworkportal.com/biology-homework/ willen we er voor zorgen dat supporters de mogelijkheid krijgen tot inspraak in fysieke aanpassingen aan het stadion en het opzetten van activiteiten van en vóór  RKC WAALWIJK. Hierin gaat Steun RKC een centrale rol spelen.

Word “Supersup”!

Onder het motto “Wij vormen tezamen” bieden RKC WAALWIJK, Steun RKC, Supportersvereniging RKC WAALWIJK en de OSW alle supporters de mogelijkheid om “Supersup” te worden. Een “supersup” is een super-supporter die met een jaarlijkse donatie van € 29.95 bijdraagt aan de inspanningen van de betrokken partijen om de beleving rondom RKC WAALWIJK te vergroten. De Supersup krijgt voor dit bedrag heel veel terug:

  • Eigen foto-tegel in de speciale ‘Wij vormen tezamen’ Wall of Fame bij de hoofdingang;
  • Eigendomscertificaat tegel (inclusief naamsvermelding op de tegelwebsite);
  • Voordeelpas met 25% korting op alle Hummel-artikelen in de RKC WAALWIJK fanshop;
  • 2 VIP-kaarten Ereterras (t.w.v. € 150,-) met toegang tot de Businessroom;
  • Verloting unieke RKC WAALWIJK items per 25 aanmelders (gesigneerde schoenen, gesigneerde shirts, gesigneerde aanvoerdersband, etc.);
  • Meet and greet met jouw favoriete RKC WAALWIJK-speler;
  • Jaarlijkse verloting van unieke producten onder alle leden.

Het lidmaatschap geeft Steun RKC de financiële middelen om de beleving rondom het voetballen te vergroten. Let bij binnenkomst in het stadion eens op de prachtige graffiti die namens ons is gemaakt op de muur van de tribune bij het vak EE.  Het zou toch geweldig zijn wanneer alle grijze muren op deze manier versierd worden?

Ook buiten het stadion worden de inspanningen van de werkgroep binnenkort zichtbaar! Wordt lid en blijf ons volgen!